Tagliatelle met eekhoorntjesbrood |
Ingrediënten
(2 pers)
n 100 gr groene en 100 gr gele
tagliatelle
n 125 gr slagroom
n 200 gr eekhoorntjesbrood
n 1/8l groentebouillon
n 50 gr geraspte parmezaanse kaas
n 1 teentje knoflook
n een paar muntblaadjes
n 2 eetlepels olijfolie
n versgemalen peper en zout
Bereiding
n Het knoflookteentje uitpersen en
samen met de muntblaadjes 5 min in de olijfolie fruiten
n Daarna verwijderen
n De paddestoelen in grove stukken
snijden en fruiten in de olie
n De groentebouillon erbij schenken en
alles nog 5 min laten sudderen
n Eventueel nog wat bouillon toevoegen
n Op smaak brengen met peper en zout
n De tagliatelle beetgaar koken, laten
uitlekken en aan de paddestoelen toevoegen
n De slagroom en de parmezaanse kaas
erdoor scheppen
Variatie
n Als U geen eekhoorntjesbrood kunt
krijgen kunt U dit recept ook met oesterzwammen maken
Wijntip
n