Stracciatella (bouillon met eieren) |
Ingrediënten
(4 pers)
n 500 gr rundvlees
n ½ kip (zonder vel)
n 1 wortel
n 1 tak selder
n 1 ui
n 3 tomaten
n peterselie
n peper en zout
n 200gr parmesan
n 100 gr paneermeel
n 100 gr gepelde en gemalen amandelen
n 3 eieren
n platte peterselie
n zout
Bereiding
bouillon
n Snijd het vlees in stukken
n Doe het in een grote pan met de groenten
, 2 liter koud water, zout en peterselie
n Gedurende 1hr30 op zacht vuur laten
koken
n Verwijder het vlees en de groenten
n Filter de bouillon door een vergiet
Bereiding
stracciatella
n In een terrine de gemalen parmesan,
paneermeel, amandelen, geklopte eieren mengen
n De bouillon laten koken
n Voeg de inhoud van de terrine toe
n Laat 2 min koken en meng met klopper
n Dien de stracciatella goed warm op
en versier de borden met de verse peterselie