Bladerdeeg met
champignons |
Bereidingstijd :
Ingrediënten
(4 pers) n 4 bladerdeegvelletjes van 6 op 10 cm n 100 gr oesterzwammen n 100 gr girollen n 100 gr cantharellen n 100 gr pieds de moutons n 1 lookteentje n 2 eetlepels fijngehakte peterselie n 4 eetlepels xeresazijn n 1 dl water n PH Lookkruiden n 1 eigeel n 1 kg PH Groentebouillon n 1 dl Alpro soya
Cuisine n Alpro soya
Bakken & Braden n Kervel |
|
Bereiding
n Smeer de bladerdeegvelletjes in met een beetje eigeel en bak ze gedurende
15 à 20 minuten op 180°C
n Was de champignons en snijd ze in stukjes
n Bak ze samen met de look aan in Alpro soya Bakken & Braden tot alle vocht verdwenen is
n Blus ze met de xeresazijn en voeg er het water samen met de PH
Groentebouillon aan toe
n Voeg de Alpro soya
Cuisine eraan toe, laat dit even opkoken en voeg de peterselie eraan toe
n Snijd de bladerdeegvelletjes in tweeën en serveer de champignons met deze
bladerdeegvelletjes
n Versier met kervel en de PH Lookkruiden