Lepelhapje met scampi en venkel

Aperitiefhapje

Ingrediënten (6 pers)

n  6 spoonettes (Chef Laurent)

n  6 reuzengarnalen met staart

n  een klein beetje venkel

n  2 eetlepels Crème de Chaumes

n  1 eetlepel olijfolie

n  paprikapoeder

n  peper en zout

 

Colruyt\lepelhaapje scampi en venkel.jpg

 

Bereiding

n  Snipper de venkel heel fijn en stoof in de olijfolie

n  Voeg indien nodig wat water toe

n  Kruid met peper en zout

n  Verwarm de gestoofde venkel en de scampi's (eventueel in de microgolfoven)

n  Leg op elke spoonette een bodempje venkel

n  Leg er 1 scampi op en een beetje Crème de Chaumes

n  Zet de spoonettes even onder de grill tot de kaas gesmolten is

n  Bestrooi met paprikapoeder en dien onmiddellijk op

 

 

Culinaire Kookclub Houthalen