Cannelloni van komkommer met
een vulling van avocado en grijze garnaaltjes |
Bereidingstijd: ± 20 minuten.
Ingrediënten (4 pers) n 1 avocado n 1 komkommer n 250 gr
grijze garnalen n 4 grote
gamba's n 4
garnaalkroketten n verse
peterselie, basilicum of een eetbare bloem n peper en
zout Ingrediënten kerrie-mayonaise n 1 lepel
gembersiroop n beetje peper
en zout n 1 theelepel
kerriepoeder |
|
Bereiding
n
Lepel de avocado uit, pureer het vruchtvlees en meng
de garnaaltjes eronder
n
Schil de komkommer en snijdt in de lengte lange dunne
plakken
n
Neem 4 plakken komkommer
n
Smeer hierop wat van de mousse
n
Rol de komkommerplakken strak op en leg deze telkens
op een bord
n
Bak de grote gamba's
n
Zet die rechtop tegen de plak komkommer
n
Bak ondertussen in de friteuse ook de garnaalkroketten
en leg die op het bord
n
Garneer met wat verse kruiden of met een eetbare bloem
n
Serveer eventueel wat kerrie mayonaise
n
Kerrie mayonaise
n
Meng de ingrediënten door elkaar
n
Doe hierdoor drie lepels mayonaise en roer alles goed door
elkaar
n
Als de kerrie mayonaise wat te stevig is kan je ze
eventueel verdunnen met een paar druppels water
n
Wil je de mayonaise romiger maken, doe er wat
(ongezoete) room door