Avocadoshake
met rode peper Sechuan Cress granité |
Ingrediënten Spaanse peper
Sechuan Cress granité (4 pers) n
1 rode
peper n
sap van 1
limoen n
sap van 1
citroen n
100 gr
suiker n
325 ml
water n
2 bakjes
Sechuan Cress Ingrediënten Avocadoshake n
2 avocado’s n
sap van 2
limoenen n
200 ml melk n
200 ml
kokosmelk n
zout en
versgemalen peper |
|
Bereiding
n Snijd de rode peper over de lengte
doormidden, verwijder de zaadjes en snijd de peper in dunne halve ringen
n Breng water, suiker, peper, limoen- en
citroensap en aan de kook tot de suiker is opgelost
n Laat afkoelen en roer de Sechuan Cress erdoor
n Giet de compositie in een bak en zet hem in
de vriezer
n Roer af en toe met een garde tot de
compositie helemaal bevroren is
n Maak de avocado’s schoon
n Pureer het vruchtvlees met het limoensap, de
melk en kokosmelk en breng op smaak met zout en peper
n Schenk de shake in glazen en serveer met de
rode peper Sechuan Cress granité