Bospaddestoelen en petit gris-slakjes in brickdeeg |
Ingrediënten (16 pers) n
150 gr bospaddestoelen n
16 petit-gris slakjes n
3 sjalotten n
1 teentje look n
16 kleine shi-take paddestoelen n
Krulandijvie n
50 ml slaolie n 20
ml rode wijnazijn n brickdeeg |
|
Bereiding
n De
bospaddestoelen grondig kuisen net als de sjalotten en het teentje look
n Na
het kuisen in een kleine brunoise versnijden
n Alles
aanstoven in een weinig olijfolie
n De
"petit-gris" slakjes ook in een fijne brunoise versnijden en toevoegen
aan de gestoofde groentjes
n De
velletjes brickdeeg afsnijden op 10 cm lengte en instrijken met olijfolie
n Beleggen
met het bospaddestoelen mengsel
n Oprollen
en afbakken in de oven of in een weinig olijfolie op de bakpan
n De
krulandijvie kuisen en door het mengsel van de slaolie en de rode wijnazijn
halen
n Kruiden
met peper en zout
n De
shi-take paddestoelen kuisen en kort aanbakken in een weinig olijfolie
n Een
weinig krulandijvie in een glaasje schikken, er een brick-gebakje bijsteken
n Afwerken
met een paar gebakken shi-take paddestoelen