Courgettesoep met Société Crème |
Roquefort
is geen makkelijke kaas. Je houdt ervan of lekker niet, er is geen tussenweg.
Het merk Société gooit nu ondermeer een ‘smeer-roquefort’ op de markt, om
twijfelaars over de streep te trekken. De smaak is subtieler en je kunt er alle
culinaire kanten mee uit.
Ten bewijze
dit recept
Bereidingstijd :
Ingrediënten (4 pers) n 2 porties Société Crème n 2 grote courgettes n 3 grote uien n 1½ liter water n 2 blokjes kippenbouillon n peper en zout n 1 scheutje olijfolie |
|
Bereiding
n Was de courgette en snijd ze in
stukjes
n Snijd de uien in ringen en bak ze
lichtjes
n Voeg de courgettes en de bouillon
toe
n Laat de soep gedurende ± 10 minuten
op een matig vuur pruttelen
n Voeg er nadien 2 porties Société
Crème bij en laat ze smelten
n Breng de romige soep op smaak met
peper en zout
Tip
n Verse rozemarijn geeft de soep een
extra fijne smaak!