Witloof-selder-hapje met smeuïge roquefort |
Bereiding
; 30 minuten
n witloof n 2
stengels groene selder n 100
g roquefort n 50
g verse kaas (roomkaas) n 1
mespunt cayennepeper n 10
walnootpitten n 1
eetl. veenbessen |
|
Bereiding
n Verwijder
de harde kern van 1 stronk witloof en maak
de blaadjes los. Snij 2 stengels groene selder in stukjes
van ± 4 cm.
n Prak 100 g roquefort fijn met een vork. Meng
er 50 g
verse kaas (roomkaas) onder en kruid met 1 mespuntje
cayennepeper.
n Doe
de kaasmengeling in een spuitzak en verdeel over
de witloofblaadjes en de stukjes selder.
n Hak
10 walnootpitten en 1 eetl. zachte veenbessen fijn.
n Bestrooi
er de hapjes mee.