Witloof-selder-hapje met smeuïge roquefort

 

Bereiding ; 30 minuten

 

n   witloof

n   2 stengels groene selder

n   100 g roquefort

n   50 g verse kaas (roomkaas)

n   1 mespunt cayennepeper

n   10 walnootpitten

n   1 eetl. veenbessen

 

Witloof-selder-hapje met smeuïge roquefort

 

Bereiding

 

n   Verwijder de harde kern van 1 stronk witloof en maak
de blaadjes los. Snij 2 stengels groene selder in stukjes
van ± 4 cm.

n    Prak 100 g roquefort fijn met een vork. Meng er 50 g
verse kaas (roomkaas) onder en kruid met 1 mespuntje
cayennepeper.

n   Doe de kaasmengeling in een spuitzak en verdeel over
de witloofblaadjes en de stukjes selder.

n   Hak 10 walnootpitten en 1 eetl. zachte veenbessen fijn.

n   Bestrooi er de hapjes mee.

 

 

Culinaire Kookclub Houthalen