Gevulde snackpaprika met geitenkaas |
Bereiding
; 10 minuten + 10 minuten oventijd
10 hapjes
:
n 10
kleine snack paprika’s n 200
gr geitenkaas n 5
gr bieslook (gehakt) n 10
gr pijnboompitjes n 4
plakken ontbijtspek n Peper |
|
Bereiding
n Zorg dat de geitenkaas op kamer
temperatuur is. Verwarm de oven op 200 graden. Halveer de snackpaprika’s en
verwijder de zaadlijsten.
n Rooster de pijnboompitjes. Bak de
ontbijtspek krokant in een pannetje, laat afkoelen en verkruimel de plakjes dan
fijn.
n Meng de geitenkaas met het ontbijtspek,
pijnboompitjes en de helft van de bieslook, . Breng verder op smaak met peper
n Vul de halve paprika’s met een eetlepel
van het mengsel
n Bak de paprika’s af in ongeveer 15
minuten.
n Maak de paprika’s af met de overgebleven
bieslook, ontbijtspek en pijnboompitjes