Gevulde snackpaprika met geitenkaas

 

Bereiding ; 10 minuten + 10 minuten oventijd

 

10 hapjes :

 

 

n   10 kleine snack paprika’s

n   200 gr geitenkaas

n   5 gr bieslook (gehakt)

n   10 gr pijnboompitjes

n   4 plakken ontbijtspek

n   Peper

 

Gevulde snackpaprika met geitenkaas

 

Bereiding

 

n   Zorg dat de geitenkaas op kamer temperatuur is. Verwarm de oven op 200 graden. Halveer de snackpaprika’s en verwijder de zaadlijsten.

n   Rooster de pijnboompitjes. Bak de ontbijtspek krokant in een pannetje, laat afkoelen en verkruimel de plakjes dan fijn.

n   Meng de geitenkaas met het ontbijtspek, pijnboompitjes en de helft van de bieslook, . Breng verder op smaak met peper

n   Vul de halve paprika’s met een eetlepel van het mengsel

n   Bak de paprika’s af in ongeveer 15 minuten.

n   Maak de paprika’s af met de overgebleven bieslook, ontbijtspek en pijnboompitjes

 

 

Gevulde-paprika-1.jpg

 

Gevulde-paprika-2.jpg

 

Gevulde-paprika-3.jpg

 

Gevulde snackpaprika met geitenkaas

 

 

 

Culinaire Kookclub Houthalen