Witloofschuitje met
feestvulling |
Bereidingstijd
: 30 minuten
Ingrediënten (4 pers) n 3
mooie witloofstronkjes n 50
gr roquefort n 10 witte druiven n 10
walnoten n ½ rijpe
avocado n 50
gr gerookte
zalm n 3
eetlepels citroensap n 50
gr parmaham n 2 verse vijgen n 2
eetlepels Bertolli extra vergine n verse munt of
basilicum |
|
Bereiding
n Scheur
de bladeren los van de witloofstruikjes
n Snijd
de roquefort in blokjes, halveer de druiven, verkruimel de walnoten en meng
alles
n Snijd
de avocado in blokjes en de gerookte zalm in reepjes
n Meng
met het citroensap
n Snijd
de vijgen in 8 partjes en de ham in smalle reepjes
n Meng
dit in een kommetje met de olijfolie, citroensap, munt en/of basilicum
n Vul
de witloofblaadjes met de mengsels
n Schik
ze op een mooie schaal
n Lekker
bij een soepje en met een glas witte wijn