Cannelloni van
gemarineerde zalm met zure appel en avocado |
Bereidingstijd
: 30 minuten
Ingrediënten (12 pers) n
10 gr gedroogde roze bessen n
1 dl slagroom n
200 gr appels
Granny Smith n
200 gr avocado n
4 takjes dille n
3 limoenen n
300 gr zalmfilet n
2 dl olijfolie |
|
Bereiding
n Snijd de
zalm in dunne plakjes en kruid met fijn zeezout; roze bessen en peper van de
molen
n Besprenkel
met olijfolie en plaats in de koelkast
n Snijd de
zure appel en de avocado in kleine blokjes en vermeng met limoensap en wat
olijfolie
n Vul de
zalmplakjes op met de mengeling en rol op in plastiekfolie
n Klop de
room op en smaak af met limoensap, peper van de molen en zout
n Garneer
kleine aperitiefbordjes met fijne lijntje limoenemulsie
n Schik de canneloni in het midden van het bord en garneer met een
topje stijve, room en een takje dille