Nage van
Sint-Jakobsvruchten met zachte mosterd |
Ingrediƫnten (4 pers) n 1
sjalot n 4
appelsienen n 4
grote Sint-Jakobsvruchten (coquilles) of 6 middelmatige n witte peper n 30
gr boter n 1
eetlepel Amora mosterd |
|
Bereiding
n Schil
de sjalot en hak ze fijn
n Pers
de appelsienen
n Laat
het sap met de ui koken en filter
n Snijd
de coquilles in 4 schijfjes (3 als het kleine zijn)
n Giet
het sap in een kookpot en breng aan de kook
n Kruid
met zout en witte peper
n Doe
dan de schijfjes coquilles in het vocht
n Als
het vocht begint te sudderen, zet het vuur af
n Voeg
margarine toe en schud met de pan voor een betere vermenging
n Voeg
daarna de mosterd toe
n Proef
of het genoeg gekruid is en schik ze in verrines