Zalm in
papillot met venkel, rode ui, zeekraal en courgette |
Bereidingstijd
: 35 minuten
Ingrediënten (4 pers) n 4 zalmhaasjes n 1 venkel n 1 courgette n 2 rode uien n 100 gr zeekraal n 20 cl witte wijn n 1 eetlepel grof gemalen gemengde peperbolletjes n zeezout n 4 eetlepels olijfolie n 4 vellen aluminiumfolie |
|
Bereiding
n Snijd de venkel, courgette en rode ui in dunne plakjes
n Blancheer kort de zeekraal en verfris onder koud stromend water
n Vet de vellen aluminiumfolie lichtjes in en plaats telkens de zalmhaasjes
in het midden
n Verdeel de groenten over de vier zalmhaasjes, kruid met grof gemalen
pepermengeling en zeezout
n Druppel 1 eetlepel olijfolie over elke zalmhaas
n Vouw de zijkanten van de folie naar boven toe en verdeel de witte wijn over
de pakketjes
n Vouw nu de pakketjes dicht en sluit ze stevig af
n Plaats de pakketjes in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10
minuten
n Serveer ze zo op de borden maar laat de pakketjes dicht tot ze op tafel
staan