Gevulde champignons |
Ingrediënten
(4 pers) n 8 grote champignons n 1 middelgrote vleestomaat n 2 eetlepels broodkruim n 1 ei. losgeklopt n 2 eetlepels gehakte peterselie n 2 teentjes knoflook, geperst n peper en zout n boter |
|
Bereiding
n
Borstel de champignons droog schoon
n
Breek de stelen eraf en hak die zeer fijn
n
Snij de gepelde tomaat in heel kleine blokjes
n
Vermeng die met de gehakte champignonstelen, het
broodkruim, het losgeklopt ei, peterselie en geperst knoflook
n
Breng op smaak met peper en zout
n
Vul de champignons met dit mengsel en schik ze
in een ovenschotel
n
Leg er een nootje boter op
n
Zet ze in een op 200°C voorverwarmde oven
gedurende 20 minuten
n
Serveer met een frisse groene salade