Torentje van rode biet met gele verse kaas |
Ingrediënten
(4 pers) n 200 gr verse,
zachte kaas n 3 eetlepels verse
room n 4 rode bieten in
plakjes van ½ cm dik n handvol walnoten n knoflookscheutjes n kurkuma n noten-rozijnenbrood n vinaigrette |
|
Bereiding
n Doe de verse kaas
samen met de room, honing en kurkuma in een mengkom
n Klop tot een egaal
mengsel
n Voeg er zoveel
kurkuma bij tot het mengsel lichtgeel is
n Maak torentjes van
afwisselend een plakje biet en wat kaasmengsel
n Eindig met een plakje
rode biet
n Werk af met een paar
stukjes walnoot en wat knoflookscheutjes
n Serveer op een bedje
van sterkers
n Geef er een
vinaigrette en wat noten-rozijnenbrood bij
Rode biet koken
n In de supermarkt is gebruiksklare
rode biet (gekookt en vacuüm getrokken0 te koop
n
Wilt U de bieten zelf koken doe dat dan in de schil. Laat
ze in het vocht afkoelen en schil ze daarna. Op die mannier houden ze hun mooie
rode kleur