Geitenkaasjes in Kataifi |
Ingrediėnten
(4 pers) n ½ pak Kataifadeeg (draadjesdeeg,
Turkse winkel) n 2 stuks crotin (pittige
geitenkaasjes) n vloeibare honing Ingrediėntenvoor
de salade n 250 gr druiven zonder pit n 1 takje verse rozemarijn n 100 gr pijnboompitten n 1 eetlepel olijfolie n boter |
|
Bereiding
n
Snij de
crotins in twee
n
Trek het
deeg wat los en omwikkel de kaasjes er mee
n
Plaats
de kaasjes in een cakejesvormen besprenkel ze met gesmolten boter
n
Bewaar
ze in de diepvries
n
Bak ze
een 20-tal minuten in een oven op 200°C tot het deeg mooi bruin kleurt
n
Rooster
de pijnboompitten goudbruin in een droge pan
n
Halveer
de druiven en verwijder de pitjes
n
Hak de
spiesjes van de rozemarijn zeer fijn en meng samen met de druiven, wat olie en
de pijnboompitten
n
Serveer
de kaasjes op borden met de salade er naast en overgiet de kaasjes met honing
|