Gazpacho met vlinderscampi en paprika mix

 

Ingrediënten (4 pers)

n  ½ zak paprikarepen

n  ½ zak tomatenblokjes

n  reuze zoetwatergarnalen (eventueel al open gesneden)

n  1 koffielepel knoflook, gehakt

n  Italiaanse kruiidenmix (Piet Huysentruyt)

n  olijfolie

n  balsamicoazijn

n  peper en zout

 

Bereiding

n  Voeg de paprikareepjes, tomatenblokje, knoflook, een scheutje olijfolie en een beetje balsamicoazijn samen in de blender

n  Mix zeer fijn

n  Breng op smaak met peper en zout

n  Voeg naar eigen smaak extra olijfolie en balsamicoazijn toe

n  Ontdooi de vlinderscampi  en strooi er de Italiaanse kruidenmix op

n  Steek 2 scampi’s op een stokje en bak ze in hete olijfolie

n  Serveer de soep in een kommetje of bord en schik er de scampispiesjes op

 

 

 



 

 

Culinaire Kookclub Houthalen