Gazpacho met
vlinderscampi en paprika mix |
Ingrediënten
(4 pers) n ½ zak paprikarepen n ½ zak tomatenblokjes n reuze zoetwatergarnalen
(eventueel al open gesneden) n 1 koffielepel knoflook,
gehakt n Italiaanse kruiidenmix (Piet
Huysentruyt) n olijfolie n balsamicoazijn n peper en zout |
|
Bereiding
n Voeg de paprikareepjes,
tomatenblokje, knoflook, een scheutje olijfolie en een beetje balsamicoazijn
samen in de blender
n Mix zeer fijn
n Breng op smaak met peper en
zout
n Voeg naar eigen smaak extra
olijfolie en balsamicoazijn toe
n Ontdooi de vlinderscampi en strooi er de Italiaanse kruidenmix op
n Steek 2 scampi’s op een stokje
en bak ze in hete olijfolie
n Serveer de soep in een
kommetje of bord en schik er de scampispiesjes op