Verloren brood met exotische vruchten |
Ingrediënten
(4 pers)
n 4 stukken briochebrood
n 4 schijven verse ananas
n ½ papaya
n 1 kiwi
n ½ mango
n 4 lychees
n 8 passievruchten
n 1 eetlepel bloemsuiker
n 50 gr boter
n 2 dl room
n 2 dl melk
n 100 gr fijne suiker
n 2 eieren
Bereiding
n Schil de vruchten en snij ze in
stukken
n Snij de passievruchten doormidden en
verwijder bij middel van een lepel de pitten en hou ze apart
n Verwijder de korst van het brood en
snij ze in 4
n In ene pan laat je de melk, de room
en suiker koken
n Laat afkoelen en giet het mengsel op
de geklopte eieren
n Drenk in dit mengsel het brood en
bak ze in de boter
n Alvorens om te keren strooi er wat
bloemsuiker over om te karameliseren
n Ondertussen zet je een tweede pan op
het vuur en stoof je al het fruit
n Haal ze uit de pan, deglaceer de pan
met de passievruchten
n Verdeel de broodkorstjes op de
borden en garneer met de vruchten en saus