Mousse van
passievrucht en mango, Bretoense zandkoekjes |
Bereidingstijd
: 40 minuten
Ingrediënten zandkoekjes (4 pers) n 120
gr zachte boter n 60
gr amandelpoeder n 60
gr fijne kristalsuiker n 160
gr bloem Ingrediënten
mousse n 160
gr mangopulp n 160
gr passievruchtenpulp (zonder pitten) n 200
gr verse room n 8
gelatineblaadjes n 160
gr meringue |
|
Bereiding
n Zandkoekjes
n
Meng
de zachte boter met de suiker
n
Voeg er het amandelpoeder en de bloem aan toe
n
Spreid het deeg uit met een deegrol (tot een dikte van
1 cm)
n
Snijd
de koekjes uit
n
Bak de koekjes op een stuk bakpapier gedurende 15
minuten in een oven van 180°C
n Mousse
n Meng de meringue met de pulp van de
passievruchten
n Week
4 gelatineblaadjes in koud water en voeg ze aan de mengeling toe
n Roer
er 100 gr licht opgeklopte room onder
n Doe hetzelfde
met de mangopulp
n Vul
de verrines met verschillende laagjes mousse en koek
n Laat
het geheel afkoelen in de koelkast (minimaal 4 uur voor het opdienen).