Ravioli met spinazie,
duxelles van champignons en kreeftenschuim |
Ingrediënten (4 pers) n 1
blik kreeftenbisque n 303
ml room n 1
snuifje kerriepoeder n 400
gr verse bladspinazie n 1
sjalot n 2 eetlepels olijfolie n 12
witte champignons n
4 lasagnevellent |
|
Bereiding
n Giet
de kreeftenbisque in een pan
n Voeg
de room en de kerrie toe
n Laat inkoken met 1/3
n Was
de spinazie en laat uitlekken
n Verhit
1 eetlepel olijfolie in een sauteerpan en voeg de
spinazie toe
n Kruid met peper en zout
n Laat de spinazie slinken
n Haal
de pan van het vuur en hak de spinazie grof
n Hou opzij
n Hak
de champignons fijn met een mes
n Pel
de sjalot en snipper fijn
n Fruit
in een pan met 1 eetlepel olijfolie
n Voeg
de champignons toe, meng door elkaar en laat 3 à 4 minuten stoven op laag vuur
tot al het vocht van de champignons is ingekookt
n Kruid
deze duxelles met peper en zout
n Breng
een sauteerpan met water aan de kook
n Kook
de lasagnevellen 4 minuten, giet af en snij elk vel in twee mooie vierkanten
n Stel
de ravioli als volgt samen: leg eerst een lasagnevel op de borden, dan een laag
duxelles, een bedje spinazie en werk af met een vel
lasagne
n Mix
de kreeftensaus op, zodat ze schuimt
n Schep
er het schuim af en lepel dit voorzichtig rond de ravioli
n Serveer meteen